Saskia Neirinckx 13/08/2025 Saskia Neirinckx 13/08/2025 Een interview is geen bestelling Interviews: hoe werken journalisten en wat kan je verwachten? Read More Saskia Neirinckx 29/07/2025 Saskia Neirinckx 29/07/2025 Wat is een persbericht? Read More Saskia Neirinckx 22/04/2025 Saskia Neirinckx 22/04/2025 Ik heb het gevoel dat ik het verschil tussen influencer en expert nog eens moet uitleggen. Read More Saskia Neirinckx 15/04/2025 Saskia Neirinckx 15/04/2025 Weg met de epidemie van sharing concepten! Read More Saskia Neirinckx 24/10/2024 Saskia Neirinckx 24/10/2024 Viki Geunes welcomes leading lady chef Dominique Crenn to Belgium for a four-hands lunch and dinner. Read More Saskia Neirinckx 12/04/2024 Saskia Neirinckx 12/04/2024 BINNENKIJKER: DOJO 2.0 Read More Saskia Neirinckx 29/03/2024 Saskia Neirinckx 29/03/2024 Podcast: Nick Hofman talks about Ramen Read More Saskia Neirinckx 16/01/2024 Saskia Neirinckx 16/01/2024 Wicked interns Read More Saskia Neirinckx 23/05/2022 Saskia Neirinckx 23/05/2022 Antwerps restaurant DIM Dining krijgt eerste Michelinster Read More Saskia Neirinckx 19/05/2022 Saskia Neirinckx 19/05/2022 Mission Masala opent eindelijk een restaurant in Brussel Read More Saskia Neirinckx 31/01/2022 Saskia Neirinckx 31/01/2022 Podcast: sake pairing & fine dining Read More Saskia Neirinckx 16/09/2021 Saskia Neirinckx 16/09/2021 Podcast: Over Eten Read More Saskia Neirinckx 02/09/2020 Saskia Neirinckx 02/09/2020 Mission Masala waagt de sprong naar Brussel met énkel een ghost kitchen. Read More Saskia Neirinckx 27/07/2020 Saskia Neirinckx 27/07/2020 Ghost kitchens of dark kitchens: een doorbraak in België in deze onzekere tijden? Read More Saskia Neirinckx 20/06/2020 Saskia Neirinckx 20/06/2020 Kombucha is wicked Read More How to PR Saskia Neirinckx 10/06/2020 How to PR Saskia Neirinckx 10/06/2020 Hoe schrijf je een persbericht? Read More Saskia Neirinckx 01/06/2020 Saskia Neirinckx 01/06/2020 Podcast: PR, influencers en marketing met Brand Breakfast Read More Saskia Neirinckx 19/06/2019 Saskia Neirinckx 19/06/2019 In de pers geraken: alles staat of valt met je beeld. Read More
Saskia Neirinckx 13/08/2025 Saskia Neirinckx 13/08/2025 Een interview is geen bestelling Interviews: hoe werken journalisten en wat kan je verwachten? Read More
Saskia Neirinckx 22/04/2025 Saskia Neirinckx 22/04/2025 Ik heb het gevoel dat ik het verschil tussen influencer en expert nog eens moet uitleggen. Read More
Saskia Neirinckx 15/04/2025 Saskia Neirinckx 15/04/2025 Weg met de epidemie van sharing concepten! Read More
Saskia Neirinckx 24/10/2024 Saskia Neirinckx 24/10/2024 Viki Geunes welcomes leading lady chef Dominique Crenn to Belgium for a four-hands lunch and dinner. Read More
Saskia Neirinckx 29/03/2024 Saskia Neirinckx 29/03/2024 Podcast: Nick Hofman talks about Ramen Read More
Saskia Neirinckx 23/05/2022 Saskia Neirinckx 23/05/2022 Antwerps restaurant DIM Dining krijgt eerste Michelinster Read More
Saskia Neirinckx 19/05/2022 Saskia Neirinckx 19/05/2022 Mission Masala opent eindelijk een restaurant in Brussel Read More
Saskia Neirinckx 31/01/2022 Saskia Neirinckx 31/01/2022 Podcast: sake pairing & fine dining Read More
Saskia Neirinckx 02/09/2020 Saskia Neirinckx 02/09/2020 Mission Masala waagt de sprong naar Brussel met énkel een ghost kitchen. Read More
Saskia Neirinckx 27/07/2020 Saskia Neirinckx 27/07/2020 Ghost kitchens of dark kitchens: een doorbraak in België in deze onzekere tijden? Read More
How to PR Saskia Neirinckx 10/06/2020 How to PR Saskia Neirinckx 10/06/2020 Hoe schrijf je een persbericht? Read More
Saskia Neirinckx 01/06/2020 Saskia Neirinckx 01/06/2020 Podcast: PR, influencers en marketing met Brand Breakfast Read More
Saskia Neirinckx 19/06/2019 Saskia Neirinckx 19/06/2019 In de pers geraken: alles staat of valt met je beeld. Read More